Hotstone Massage

Een hotstone massage is erg in. Tegenwoordig zijn er heel veel mensen die al een hotstone massage hebben gehad. Dat komt omdat deze massage een echte aanrader is. Een hotstone massage is eigelijk een warmte massage. Je lichaam zal door deze massage opwarmen. Deze therapie word vooral gedaan op een gespannen lichaam. Er word gebruik gemaakt van stenen die op het lichaam word gelegd. Deze stenen hebben de warmte van 50 graden Celsius tot 55 graden Celsius. Jij kan aangeven waar je de stenen wilt hebben. Dit is meestal op de achterkant van je rug, of op je bovenbuik. Maar Benen, armen en onderbuik zijn ook mogelijk natuurlijk. Terwijl de stenen op je lichaam inwerken, kan jij luisteren naar rustige achtergrond muziek. Dankzij de geur en esoterische oliën die men gebruik bij een hotstone massage, zal u extra kunnen genieten van de lekkere massage.


Deze massage kan duren tot je er genoeg van hebt. Meestal duurt de hotstone massage 90 minuten. Dan zullen de stenen worden weggehaald, en kan jij gaan genieten in een bubbelbad.

 

Wanneer deze massage?

Deze massage kan natuurlijk altijd leuk zijn. Maar de voordelen van een hotstone massage zijn vooral dat het helpt tegen:

  • Rug Pijn
  • Hoofdpijn
  • Spier Pijn
  • Nek Pijn
  • Luchtwegenaandoeningen
  • ...

Zelf aan de slag!

Een Hot stone massage is een weldadige lichaamsbehandeling die gewoon thuis is uit te voeren. Zonder massage kennis! Deze behandeling met behaaglijk warme Basalt stenen laat je lichaam optimaal ontspannen en je geest tot rust komen.

 

Bestel hier de complete set

 


Hotstone Praktijken

Heeft u een een hotstone praktijk? Dan kan u ons dat laten weten. WIj zullen jouw website hier onder vermelden. Hier zijn enkele praktijken die we gevonden hebben in België:

 

Hotstone Massage